Vi på XLENT skapar förutsättningarna att
förverkliga mål och öka affärsnyttan


Vi hjälper våra kunder att utveckla sin verksamhet, effektivisera sina interna processer och implementera sin strategi i praktiken. Genom att tillämpa vårt kunnande inom affärsprojektledning, styrning, strategi och operationell effektivitet skapar vi varaktig förändring – på riktigt. Som managementkonsulter hjälper vi våra kunder att genomföra olika sorters uppdrag och verksamhetsprojekt, ofta med en betydande del IT och teknologi, och ser till att de uppnår förväntade mål med högsta kvalitet.

Vi bygger vårt engagemang på vetskapen om att ensam inte alltid är stark. Vi är engagerade experter på en rad olika områden och har erfarenhet i vad som krävs för att tillsammans kunna öka affärsnyttan hos våra uppdragsgivare. Det viktigaste för oss är att arbeta tillsammans med våra uppdragsgivare för att nå och följa upp målsättningarna.


VÅRA VÄRDEERBJUDANDEN

shutterstock_534039718.jpg

STRATEGI

Våra kunder vill realisera sina visioner så att de fungerar i verkligheten.
Vi kallar det Strategi.

Läs mer


shutterstock_1171565263.jpg

STYRNING

Våra kunder vill ha en enkel men effektiv styrning, där alla kan förstå var beslut fattas och varför.
Vi kallar det Styrning.

Läs mer


projektledning med affärsperspektiv

Våra kunder vill ha verksamhetsutvecklare, digital strateg och förändringsledare. Allt bemästrat av en och samma person.
Vi kallar det Affärsprojektledning.

Läs mer


shutterstock_683030524.jpg

operativ effektivitet

Våra kunder vill ha effektiva processer i sin löpande verksamhet. De vill ha bättre precision, kvalitet och nöjdare kunder samt optimera organisationen.
Vi kallar det Operativ Effektivitet.

Läs mer


BLOGGINLÄGG