INBJUDAN TILL XLENTS FRUKOSTSEMINARIUM

IT ROLLERNA SOM KRÄVS I ETT NYTT AFFÄRSLANDSKAP
- HUR DU STYR OCH LEDER IT I PRAKTIKEN

LinkedIn frukostseminarium.jpg

Ett nytt affärslandskap träder fram med stora förväntningar på vad som går att åstadkomma med digitala möjligheter. Nya vindar blåser och många av de utmaningar som finns förväntas IT att lösa.

Men vad krävs egentligen av IT-organisationen när affärslandskapet ritas om? Hur går de som lyckas tillväga för att få något att hända i praktiken?  

Under höstens första frukostseminarium delar våra mest erfarna rådgivare inom IT Governance, med sig av sina erfarenheter om vilka IT-roller som krävs och hur du styr och leder IT i praktiken i ett nytt affärslandskap.

Varmt välkommen till oss på XLENT, Regeringsgatan 67 den 26 September 2017   

Agenda
08.30-09.00 Registrering och välkomstkaffe
Vi bjuder på en lättare frukost och gokaffe.

09.00-10.15 Styrning och ledning av IT i ett nytt affärslandskap
I ett nytt affärslandskap med digitala affärer, massor med information och där IT dyker upp överallt väcks många frågor. Hur säkerställer vi att vår organisationsstruktur är rätt för det nya normala? Hur ser vi till att vi har de bästa människorna på plats för att möta utmaningarna? Vilka nya roller och ansvarsområden krävs för att möta nya förväntningar? 

Vi ger också handfasta tips på hur man tacklar osäkerhet och förändring i organisationen, vilka individuella egenskaper som krävs för en hållbar styrning och hur ett projekt- och programkontor kan stötta när det blåser råa vindar utanför. -Vad ska du göra nästa vecka, nästa månad och nästa år.

XLENTS konsulter har erfarenheter från linjeroller i CIO-office samt som rådgivare till ett flertal kända organisationer

DU BOKAR DIN PLATS HÄR